Κύπελλο Ελλάδας

Απειλή για Μοντέστο και Ολυμπιακό από την έκθεση του παρατηρητή!

Νέος κίνδυνος για τιμωρία του Ολυμπιακού από τα όσα αναφέρει ο παρατηρητής στην έκθεσή του για την επίθεση του Μοντέστο.

Τα όσα αναφέρει στην έκθεσή του ο παρατηρητής της ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τον Μοντέστο τα οποία και αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 είναι πιθανό να φέρουν άλλη μια τιμωρία για τους ερυθρόλευκους.

Από την στιγμή που το περιστατικό και η «επίθεση» έχει καταγραφεί στην έκθεσή, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ θα καλέσει εκ νέου τους ερυθρόλευκους αλλά και τον Μοντέστο.

Τα όσα περιγράφονται από τον Κώστα Βρακά εμπίπτουν στο άρθρο 28 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Σε αυτό προβλέπονται ποινές για τον Μοντέστο και, εφόσον κριθεί και η ομάδα υπαίτια, τότε κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας, αλλά και με αφαίρεση βαθμών και υποβιβασμό.

Αναλυτικά αναφέρει το άρθρο:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε: ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
Άρθρο 28: Απειλές
«Οποιοσδήποτε ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή 20.000 ευρώ τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από 1 έως 3 έτη.
Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος:
α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές,
β. αφαίρεσης βαθμών και
γ. υποβιβασμός ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x