Κύπελλο Ελλάδας

Έτοιμος για Κηφισιά ο Απόλλων Σμύρνης

Την προετοιμασία του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην Κηφισιά για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ολοκλήρωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς την Κηφισιά (2/10, 16:00), στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την προετοιμασία της εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης, με τον Γιάννη Τάτση να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους και κάλεσε να παρευρεθούν στο «Γεώργιος Καμάρας» πριν από την έναρξη του αγώνα και εκεί θα γίνει γνωστή η αποστολή της ομάδας.

Η ενημέρωση της ομάδας:

«Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Κηφισιά (Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, 16:00) στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Τάτσης έδωσε ραντεβού με όλους τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», πριν από την έναρξη του αγώνα οπότε και θα ανακοινώσει την αποστολή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x