Κύπελλο Ελλάδας

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη και για τους δύο!

Στο Περιστέρι δοκιμάζεται σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, σε ένα ματς «ζωής ή θανάτου» για τον Ατρόμητο που βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Στην περιοχή που είχε πάρει το τελευταίο του «διπλό», σε όλες τις διοργανώσεις, επιστρέφει σήμερα ο Παναθηναϊκός (19:00, Cosmote Sport 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει στο Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδας τον Ατρόμητο, τον οποίο είχε κερδίσει στις 6 Φεβρουαρίου 2021 για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από τη μία οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους, από την άλλη καλούνται να παίξουν μία ομάδα που το σημερινό παιχνίδι είναι «ζωής ή θανάτου», αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα και ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τον Ιωνικό μέσα στο Περιστέρι. Κάπως έτσι και για τις δύο ομάδες η νίκη είναι μονόδρομος και για τους δύο, ούτως ώστε να πάνε στα επόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ στη Λεωφόρο και Λαμία, αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον, Μπεντινέλι, Ντέντιτς, Κωτσόπουλος, Κουλούρης.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλιο (Διούδης), Κώτσιρας, Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Καρλίτος, Παλάσιος.

Διαιτητές

Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Τριανταφύλλου. Ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος κατέθεσαν αίτημα, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί το VAR στον αγώνα τους. Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε δεκτό κι έτσι στην αυριανή σημαντική αναμέτρηση θα υπάρχει η συγκεκριμένη τεχνολογία. Τα έξοδα θα καλυφθούν και από τις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x