Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Η Αστυνομία πρέπει να στέλνει τα βίντεο από όλα τα γήπεδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα δύο μέτρα και δύο σταθμά που υπάρχουν και με ευθύνη της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα την τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Το πώς προέκυψε το βίντεο από το οποίο ήρθε η τιμωρία του Παναθηναϊκού, μετά το ματς με τον Ιωνικό, αποκάλυψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το επίμαχο βίντεο είναι από κάμερες που υπάρχουν στο γήπεδο και τις διαχειρίζεται η Αστυνομία. Από εκεί πήγε στον εισαγγελέα, βάσει αυτού του βίντεο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός. Παρουσιάζεται σε αυτό μόνο το περιστατικό με τον αστυνομικό για το οποίο τιμωρήθηκε η ομάδα. Καλό θα είναι να στέλνονται όλα τα βίντεο, από όλες τις ομάδες και όλα τα γήπεδα, από την Αστυνομία. Θα πρέπει να το κοιτάξουν οι ομάδες, για 10 άτομα τιμωρήθηκε 8.000 κόσμος με τον Ιωνικό. Ας βγει μια βαθμίδα επεισοδίων, δεν ξέρω», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το γεγονός ότι 10 άτομα «την έπεσαν» σε έναν αστυνομικό είναι απαράδεκτο, αλλά θα πρέπει και οι αστυνομικοί να κάνουν μόνο την δουλειά τους και να είναι πιο προσεκτικοί.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x