Κύπελλο Ελλάδας

Βασιλακάκης: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Στην μη αποτελεσματικότητα της Ξάνθης στο πρώτο μέρος -όπου έκανε αρκετές φάσεις- αλλά και στην ποιότητα του Ολυμπιακού στο δεύτερο, απέδωσε την απώλεια του Κυπέλλου ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Σε δύο -κυρίως- λόγους απέδωσε την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Ο αρχηγός της Ξάνθης εστίασε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια παραδέχθηκε την ποιότητα που έβγαλε ο μετέπειτα Κυπελλούχος Ολυμπιακός, στο δεύτερο μέρος.

«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Ένα λάθος κοστίζει, δεν σκοράραμε στις φάσεις που δημιουργήσαμε. Ήμασταν άτυχοι που δεν κάναμε γκολ, εν τέλει το δεχθήκαμε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου».

Όσον αφορά τον Μπέρτο και το λάθος που έκανε στο γκολ του Χάρα: «Συμπαίκτης μας είναι, οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει το λάθος. Γι’ αυτό και τον στηρίξαμε στο ημίχρονο. Όλοι μαζί κερδίζουμε και χάνουμε. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά μίλησε και η ποιότητα του Ολυμπιακού που πέτυχε ακόμα δύο τέρματα».

Όσο για την γεύση που του μένει στο τέλος της σεζόν: «Ήμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια που κάναμε τόσο όλη τη χρονιά, όπως και απόψε. Θέλαμε το κάτι παραπάνω, μπορούσαμε, αλλά σίγουρα είναι ένα καλό μήνυμα για τη συνέχεια και τις επόμενες σεζόν η πορεία μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x