Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα εμπλακεί στην υπόθεση Ατρόμητος-ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Λαμία, η οποία έπεσε… θύμα της «Μπάρμπαρα» και το έχει στρώσει στο δημοτικό στάδιο της περιοχής, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει χιονόπτωση και είναι στρωμένο το γήπεδο. Το απόγευμα θα έχει σταματήσει και θα είναι χαμηλή η θερμοκρασία. Το θέμα είναι αν προλαβαίνουν να καθαρίσουν το γήπεδο. Είναι δύσκολες οι συνθήκες. Ο ΠΑΟΚ εκεί είναι. Θα βρεθούν στο γήπεδο και θα αποφασίσει ο διαιτητής, από τη στιγμή που καθαρίσουν το γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας

«Επιβεβαιώθηκαν οι προγνώσεις και χιόνισε στη Λαμία και βάζει σε δεύτερες σκέψεις τη διεξαγωγή του αγώνα. Δεν μπορεί να πάει αύριο, καθώς τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα και η Λαμία έχει το δικό της παιχνίδι. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ώρες και τις ενημερώσεις από τη Λαμία και τους ανθρώπους του γηπέδου», πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Εφόσον γίνει κανονικά το ματς, ο ΠΑΟΚ είναι εκεί με οκτώ απουσίες. Ο μεγαλύτερος αριθμός σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Και ο Τάισον και ο Κουλιεράκης έμειναν εκτός με τα μυϊκά προβλήματά τους και οι υπόλοιποι ήταν γνωστοί από τους προηγούμενους αγώνες της ομάδας».

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις μετά το θέμα που προέκυψε με την αναβολή του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ, υπογράμμισε ότι δόθηκε άνωθεν εντολή (από τον Ιβάν Σαββίδη) να μην εμπλακεί σε τέτοιες υποθέσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x