Κύπελλο Ελλάδας

Έτσι πάει για τη μεγάλη ανατροπή ο Παναθηναϊκός

Αποφασισμένος να παίξει τα ρέστα του για να φέρει «τούμπα» τη Λαμία είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει σε δύο, αλλά πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Οικονόμου.

Παρά το 4-1 του πρώτου αγώνα, στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητές τους απέναντι στη Λαμία και να… χτυπήσουν αύριο, στη Λεωφόρο, την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προετοιμασία των πρασίνων ολοκληρώθηκε, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές του. Ο λόγος για τον Κολοβέτσιο που ταλαιπωρείται από δηλητηρίαση και τον Λουντ, ο οποίος είναι ανέτοιμος, λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στο κυριακάτικο ματς της Κυριακής.

Από 'κει και πέρα, όπως όλα δείχνουν ο νεοαποκτηθείς Βαγγέλης Οικονόμου θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση με το τριφύλλι, παίρνοντας, πιθανότατα, φανέλα βασικού.

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κουντουριώτης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Μολίνς, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x