Κύπελλο Ελλάδας

«Γιορτή τα ματς με Παναθηναϊκό»

Ως γιορτή αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του Ηρακλή Ψαχνών τα ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Θωμάς Γράφας.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Ηρακλής Ψαχνών προτίθεται να πέσει αμαχητί.

Όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Εύβοιας, Θωμάς Γράφας, για αυτούς θα είναι γιορτή, αλλά θα διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο απέναντι στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε στον Βασίλη Σαμπράκο:

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με απουσίες:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να αντιμετωπίζει με ευκολία σε σχέση με άλλες τις απουσίες, όποτε δεν αλλάζουν πολλά».

Για το πώς θα προσεγγίσουν τον αγώνα:
«Είναι ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Για μας είναι μια γιορτή από την οποία θα πάρουμε εμπειρίες. Όποιες ελπίδες έχουμε πάντως θα τις διεκδικήσουμε και στα δύο παιχνίδια. Εάν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα έχουμε πρόβλημα. Θα είμαστε 100% προσεκτικοί ώστε να πάρουμε ό,τι καλύτερο από αυτό το ματς».

Για το πρωτάθλημα της Football League:
«Είναι δύσκολο πρωτάθλημα που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και για τα πλέι οφ αλλά και τον υποβιβασμό. Έχει μια ιδιομορφία με τους ομίλους και τα πλέιο οφ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αφού αυτή είναι η απόφαση της διοργανώτριας αρχής. Υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, εμείς, ο Παναιγιάλειος. Στον άλλο όμιλο η Νίκη Βόλου, αλλά είναι νωρίς για εικασίες. Ας περιμένουνε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Εμείς κάνουμε προσπάθεια να βγάλουμε και δικά μας παιδιά και παράλληλα στοχεύουμε να βγούμε στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x