Κύπελλο Ελλάδας

Γκαρσία: «Μόνο εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολα έχουμε περάσει»

Ο Πάμπλο Γκαρσία σχολίασε το ξέσπασμα χαράς που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν κλείδωσαν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Το ξέσπασμα χαράς που ακολούθησε μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου σχολίασε ο Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας πως ακολουθεί σκληρή δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Αυτή η εκτόνωση ήρθε επειδή ήμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στον τελικό. Μόνο εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολα έχουμε περάσει. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πετύχει κάτι, περάσαμε στον τελικό. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να προσπαθούμε πάντα και να έχουμε στο μυαλό μας πώς θα βελτιωθούμε. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας. Προχωράμε. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην κάμερα της Cosmote TV.

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε ένα διάστημα αμηχανίας του ΠΑΟΚ: «Πρέπει να δούμε ότι η ΑΕΚ έδωσε τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό. Αλλά ακόμα και έτσι, ο ΠΑΟΚ δημιουργούσε όλες τις καθαρές ευκαιρίες. Δεν το καταφέραμε, με αποκορύφωμα το πέναλτι. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό όταν δέχεσαι μια στημένη φάση, να κάνεις δεύτερες σκέψεις και να έχεις ανησυχία. Η ομάδα βρήκε ξανά τα πατήματά της, έδειξε χαρακτήρα. Προσπαθήσαμε να πειράξουμε λίγο ο σχήμα με παίκτες από τον πάγκο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχεις ξεκάθαρο πλάνο, κάποια πράγματα βγαίνουν, σε άλλα πρέπει να κάνεις προσαρμογές. Για αυτό είναι φυσιολογικό σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια η εμπειρία και η προσωπικότητα να βοηθάει πάρα πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x