Κύπελλο Ελλάδας

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου

Με στόχο να πάρουν τη νίκη στο μοναδικό παιχνίδι που θα δώσουν στην έδρα τους προετοιμάστηκαν στον Ολυμπιακό Βόλου, στον οποίο ανακοίνωσαν την αποστολή για το σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας είναι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι Θεσσαλοί θέλουν να πάρουν τη νίκη στο μοναδικό παιχνίδι που θα δώσουν στην έδρα τους στη διοργάνωση, με τον Νίκο Παντέλη να ανακοινώνει σήμερα την αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα με το «τριφύλλι».

Είκοσι ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή είναι οι εξής: Μέζα, Πινάρες, Κολλίτσης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Μπιτάνγκ, Μαρτίνες, Νικολιάς, Ζέρης, Ντινόπουλος, Σκοπελίτης, Γιαλούσης, Κασμερίδης, Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Κούτσι, Θέος, Κορνελάτος, Χιντζίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x