Κύπελλο Ελλάδας

Η υποχρέωση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Παναχαϊκή

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παναχαϊκή στην Τούμπα και καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στο ζευγάρι με τους Αχαιούς, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ από τον πρώτο αγώνα.

Το «πρέπει» του ΠΑΟΚ και η υπέρβαση που ψάχνει η Παναχαϊκή.

Ο πρωτοπόρος της Super League και απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, υποδέχεται στις 19:30 (Cosmotesports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην Τούμπα με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 της Αγυιάς. Για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, της οποίας είναι κάτοχος και αποτελεί και φέτος βασικό στόχο (Μετά το πρωτάθλημα φυσικά). Και για να μην υποστεί αποκλεισμό, που μπορεί να του ρίξει το ηθικό σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί και πάλι κάποια από τα βασικά του εργαλεία. Απών θα είναι ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος δεν κρίνεται 100% ακόμα, αλλά και ο Χοσέ Κάνιας, ενώ θα είναι διαθέσιμος ο Γιόσιπ Μίσιτς στην παρθενική του παρουσία στην αποστολή του «δικεφάλου του Βορρά». Επιστροφή για Λέο Μάτος. Ο Κάρολ Σφιντέρφσκι και ο Δημήτρης Γιαννούλης ενσωματώθηκαν πρόσφατα και δεν είναι σε θέση να προσφέρουν.

Στην αντίπερα όχθη, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Παναχαϊκής στην πρώτη αναμέτρηση, Νίκος Λουμπαρδέας, δεν θα αγωνιστεί σήμερα. Όπως και ο Σπύρος Φουρλάνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x