Κύπελλο Ελλάδας

Ιωνικός: Πρόβλημα και με Ματσούκα εν όψει Ξάνθης, εκτός και οι Ρομαό, Χουτεσιώτης και Μπουένο

Με πολλά προβλήματα τραυματισμών ο Ιωνικός για το ματς με την Ξάνθη. Τελευταίο εκείνο του Ματσούκα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα. Εκτός αποστολής και οι Ρομαό, Χουτεσιώτης και Μπουένο.

Τη μίνι προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (27/10, 15:00, Cosmote Sport 1 HD) για την 5η (νοκ-άουτ) φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκλήρωσε ο Ιωνικός, ο οποίος εν συνεχεία ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή του.

Ο Δημήτρης Σπανός αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και σε αυτά ήρθε να προστεθεί και ο Λευτέρης Ματσούκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Ρεϊνάλντο Λένις (συνέχισαν τη θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν) καθώς και οι Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και Κώστας Τσιριγώτης (αμφότεροι ακολούθησαν θεραπεία).

Παράλληλα, ο 52χρονος τεχνικός στην αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα θα δώσει «ανάσες» στον Αλεξίς Ρομαό. Στην Αθήνα έμεινε και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο να αναμένεται να φορέσει για πρώτη φέτος τα γάντια του βασικού. Για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των «κυανόλευκων» ο Αλμπέρτο Μπουένο, ενώ αντίθετα την πρώτη του συμμετοχή σ' αυτή μετρά ο 19χρονος Φελίπε Μπονέτι.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χριστοδουλής, Λουάν, Βαφέας, Φουρλάνος, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Μπονέτι, Μπάσα, Μάναλης, Καμπράλ, Τουράμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x