Κύπελλο Ελλάδας

Ιωνικός-Λαμία: Το πάνω χέρι η Λαμία, για την ανατροπή οι γηπεδούχοι

Σημαντικό παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη Λαμία να θέλει να «χτίσει» πάνω στο υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού στη Νεάπολη.

Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για Ιωνικό και Λαμία που τίθενται αντιμέτωπες στο γήπεδο της Νεάπολης (17:00, bwinΣΠΟΡ FM, Cosmote TV 3) με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με «προίκα» το υπέρ τους 2-0 του πρώτου αγώνα χάρη στα τέρματα των Τσούκαλου (25') και Ρόμανιτς (52'), οι φιλοξενούμενοι έχουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης, με τον Ιωνικό από την άλλη να κυνηγά μια μεγάλη ανατροπή.



Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού προέρχεται από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε επίπεδο πρωταθλήματος. Τη Δευτέρα (20/12), υπέστη εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», σε ένα κακό για εκείνη ματς, καθώς κινδύνεψε να δεχθεί πολλά περισσότερα γκολ. Κάπως έτσι, έμεινε για δεύτερη φορά φέτος στο μηδέν για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, αφού είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με το ίδιο σκορ.

Στα αγωνιστικά, ο Ιωνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τουράμ και Λένις που έμειναν εκτός αποστολής, όπως και στον τραυματία Μαχαίρα αλλά και στους Λουάν, Φουρλάνο, Μπάσα και Μπουένο για λόγους τακτικής.

Από την άλλη, η ομάδα της Φθιώτιδας προέρχεται από την... κολακευτική εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό. Αποτέλεσμα με το οποίο έφτασε τα τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο (3 ήττες), κάτι που είχε να συμβεί από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Η Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση τους Μανούσο, Καραμάνο και Αντέτζο.

Οι αποστολές:

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος, Χριστοδουλής, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας.

Λαμία: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος, Μύγας, Βαφέας, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ρομαό, Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν, Καμπράλ, Μάναλης

Λαμία:Σαράνοφ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Ρόμανιτς, Νούνιες, Ελευθεριάδης, Αραμπούλι.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος
Α' Βοηθός: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος
Β' Βοηθός: Θεόδωρος Τζιουβάρας
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας

Δείτε τα highlights από το ματς πρωταθλήματος των δύο ομάδων...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x