Κύπελλο Ελλάδας

Καρέλης: «Μεγάλος παίκτης ο Φιγκερόα»

Μεγάλο βάρος της αναπλήρωσης του κενού θα πέσει στους ώμους του. Και παρόλο που άρχισε ήδη να το σηκώνει, ο Νίκος Καρέλης τονίζει πως ο Λουτσιάνο Φιγκερόα είναι μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό.

Από σήμερα κιόλας… άρχισε να κάνει ό,τι μπορεί για να μη φανεί το κενό του (βάζοντας ένα γκολ και φτιάχνοντας άλλο ένα).

Αυτό δεν αλλάζει όμως ότι κι ο ίδιος ο Νίκος Καρέλης παραδέχεται πως η απώλεια του Αργεντινού είναι πλήγμα για τον Παναθηναϊκό.

Στις ίδιες δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών (3-0), ο νεαρός Κρητικός τόνισε ότι η προσοχή όλων πρέπει να είναι πλέον στο πρωτάθλημα και σημείωσε πως όσο περνάει ο καιρός, προσαρμόζεται, γι’ αυτό βελτιώνεται η απόδοσή του.


Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέλης

Για το σημερινό παιχνίδι: «Πήραμε μία σημαντική και καθαρή νίκη, αλλά τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Το μυαλό μας τώρα στρέφεται στην Καλλονή. Θέλουμε το Κύπελλο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα παραμελήσουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να δίνουμε πάντα και παντού το 100%».

Για τη δική του απόδοση: «Προσωπικά, προσπαθώ να τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι. Όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζομαι και γι' αυτό έχει αλλάξει και η απόδοσή μου. Ακόμα είμαστε στην αρχή, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, θα βελτιωθούμε αρκετά, πάντα μέσα από την σκληρή δουλειά».

Για τον Λουτσιάνο Φιγκερόα: «Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, που μας βοήθησε πολύ και η φυγή του μας στενοχώρησε. Τώρα όμως πρέπει να κοιτάμε μπροστά, ειδικά οι επιθετικοί της ομάδας, καθώς πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις αυξημένες απαιτήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x