Κύπελλο Ελλάδας

Κετσετζόγλου: «Δεν ξεκουράζει παίκτες ο Αλμέιδα αλλά επιβραβεύει - Οι σκέψεις για 11άδα»

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ με τον Κώστα Κετσετζόγλου ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μεταφέροντας τις πληροφορίες - εκτιμήσεις για την 11άδα την οποία θα παρατάξει ο Ματίας Αλμέιδα για την σημερινή αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Κετσετζόγλου επεσήμανε ότι οι ενδεχόμενες αλλαγές που θα κάνει σήμερα ο Αργεντινός δεν θα γίνουν με γνώμονα να ξεκουράσει παίκτες ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Όπως επεσήμανε πρόκειται ουσιαστικά για μια επιλογή που δείχνει ότι εμπιστεύεται όλους τους παίκτες του ρόστερ της ομάδας και μια επιβράβευση, έστω κι αν πολλοί μπορούν να υποστηρίξουν πως η επιλογή του Αργεντινού εμπεριέχει και ρίσκο και πρόσθεσε ότι πρέπει ο κόσμος να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με την παρουσία τους στο γήπεδο…

Σχετικά με την 11άδα, τώρα επεσήμανε ότι οι πέντε στην άμυνα εκτός απροόπτου θα είναι οι Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Χατζησαφί, Τζαβέλλας και Μήτογλου. Στη μεσαία γραμμή οι Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος και Μάνταλος διεκδικούν δύο θέσεις, εάν παίξει ο Ελίασον. Ο Τσούμπερ αναμένεται να είναι βασικός και πιθανότατα ο Γκαρσία θα είναι η επιλογή του Αλμέιδα για την επίθεση.

Ακούστε αναλυτικά πώς έχουν οι σκέψεις του Αλμέιδα για την 11άδα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x