Κύπελλο Ελλάδας

Σκασμένοι στα αποδυτήρια της ΑΕΚ: «Από καθαρή ατυχία δεν φεύγουμε νικητές»

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένοι στα αποδυτήρια μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου.

Ιδιαίτερα στεναχωρημένοι και «σκασμένοι» ήταν άπαντες στην ΑΕΚ μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άπαντες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες τους και δεν πήραν τη νίκη: «Όλες οι καλές φάσεις του αγώνα ήταν δικές μας και από καθαρή ατυχία δεν φεύγουμε νικητές. Ήρθαμε με τόσα προβλήματα, ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να φύγουμε με τη νίκη» ήταν το… κεντρικό νόημα και όσα ακούστηκαν

Ο Γέβτιτς με τη σειρά του ήταν απαρηγόρητος για τη φάση με τον Πασχαλάκη στο πρώτο μέρος, που ο κίπερ του ΠΑΟΚ βγήκε νικητής: «Όταν σούταρα ήμουν σίγουρος για το γκολ γιατί είχα διαβάσει τις αντιδράσεις του Πασχαλάκη και ήξερα ότι στέκεται απέναντι από το σουτ. Αρκούσε να στείλω την μπάλα στη γωνία αλλά με διάβασε σωστά και το έβγαλε. Δεν πιστεύω ότι δεν σκόραρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλοι μάλιστα ρωτούσαν για το αν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Τσουμπερ με τον Ελβετό να… χτυπιέται για το τρίτο σερί γκολ-οφσάιντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x