Superbet Κύπελλο Ελλάδας

Κετσετζόγλου: «Φαβορί η ΑΕΚ αλλά σε έναν τελικό όλα γίνονται - Ίσως και βασικός ο Βιτάλις»

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου…
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Φυσικά και αναφέρθηκε στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν για την Ένωση, τον σημερινό τελικό του Superbet Super Cup με τον ΟΦΗ.

«Η ΑΕΚ μπορεί να είναι φαβορί αλλά σε έναν τελικό όλα μπορούν να γίνουν», ήταν το σχόλιό του επισημαίνοντας και τη σημασία αλλά και τη δυσκολία της αποψινής αναμέτρησης.

Στις επιλογές του Νίκολιτς τώρα υπογράμμισε ότι οι δύο νεαροί που θα έχουν τελικά συμμετοχή θα είναι οι Καλοσκάμης και Αλεξίου ενώ εκτίμησε ότι ο Βιτάλις θα είναι στην 11άδα καθώς δεν θα παίξει στα άλλα δύο ματς που έχει η ΑΕΚ αυτά για τα playoffs του Champions League.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά υπογράμμισε ότι αυτή την στιγμή προέχει το ματς και πως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν το μυαλό τους τη σημερινή αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x