Κύπελλο Ελλάδας

Κρέσπο: «Ίσως αυτός ο τελικός να είναι ο πιο σημαντικός από όσους έχουμε δώσει»

Στον αποψινό μεγάλο τελικό με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, τονίζοντας πως είναι ίσως ο σημαντικότερος από όσους έχει δώσει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια!

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, με τον κεντρικό αμυντικό των Θεσσαλονικιών, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, να μιλάει μπροστά στην κάμερα του PAOK TV για τη σημασία της αποψινής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, αναφέροντας πως θα ήταν ιδανικό για τον «δικέφαλο του Βορά» να κατακτήσει τρόπαιο, έχοντας κερδίσει και τις τρεις μεγάλες ομάδας της Αθήνας!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρέσπο:

«Ο τελικός θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θεωρώ πως δεν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από το ματς της Τρίτης. Πρέπει να το βγάλουμε εντελώς από το μυαλό μας, γιατί θα παίξουν διαφορετικά, με άλλο σύστημα και διαφορετικούς παίκτες. Πιστεύω πως θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι».

«Είναι μία ομάδα που της αρέσει να παίζει στην κόντρα με γρήγορες μεταβάσεις στον ανοικτό χώρο. Θεωρώ ότι θα μας περιμένουν πίσω και θα ψάξουν να βρουν χώρους όταν χάνουμε την μπάλα. Οι ομάδες θα σεβαστούν η μία την άλλη και σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι».

«Για μένα είναι διαφορετικό το φετινό Κύπελλο. Πολλοί πιστεύουν πως ίσως μας επηρεάσει το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει πολλούς τελικούς τα τελευταία χρόνια, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ίσως αυτός ο τελικός να είναι και ο πιο σημαντικός από όσους έχουμε δώσει. Θα είναι ο ιδανικός τρόπος να κλείσουμε έναν κύκλο, κερδίζοντας έναν τίτλο κόντρα στις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Θα είναι κάτι πολύ ωραίο και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σ' αυτόν τον στόχο»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x