Κύπελλο Ελλάδας

Άρχισαν από Αφίδνες τα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ

Τα πρώτα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ έφτασαν στις Αφίδνες και πορεύονται πλέον, συνοδεία της Αστυνομίας, προς το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου.

Άρχισε η πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ από τα διόδια προς το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό (20:00). Περίπου στις 15:00 άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη, ενώ η προσέλευση συνεχιζόταν ακόμη και λίγο πριν τις 16:00.

Το μεγάλο ταξίδι για την πρωτεύουσα άρχισε από τα ξημερώματα του Σαββάτου για τους φίλους του ΠΑΟΚ, όπου συγκεντρώθηκαν κατά χιλιάδες στα Μάλγαρα και άρχισαν να επιβιβάζονται στα δεκάδες πούλμαν που περίμεναν εκεί για να τους μεταφέρουν στην Αθήνα.

Δεν έλειψαν και τα προβλήματα, καθώς ένα διώροφο πούλμαν με 93 οπαδούς του ΠΑΟΚ παρουσίασε βλάβη στον κλιματισμό, άρχισε να βγάζει καπνούς και οι φίλοι της ομάδας έμειναν να περιμένουν κάποια λύση για να μεταβούν εγκαίρως στην Αθήνα.

Πλέον τα πούλμαν θα οδηγούνται κατά δεκάδες στο ΟΑΚΑ, υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία και από διαφορετική είσοδο από αυτή που έχει δοθεί στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x