Κύπελλο Ελλάδας

Άλλες δύο φορές στους «8» του Κυπέλλου δύο ομάδες από τον ίδιο νομό πλην Αττικής-Θεσσαλονίκης!

Δύο ομάδες των Σερρών θα βρεθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, οι Πανσερραϊκός και Απόλλων Παραλιμνίου, κάτι που έχει να συμβεί (εκτός Αττικής-Θεσσαλονίκης) εδώ και 25 χρόνια!

Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, θα βρεθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, δύο ομάδες από τον ίδιο νομό, πλην αυτών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, και αυτές δεν είναι άλλες, από τον Πανσερραϊκό και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πέρασε και από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου με 1-0 και σε συνδυασμό με την πρώτη εμφατική νίκη με 3-0 προκρίθηκε στα προημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια την ΑΕΚ.



Όσον αφορά στο σύνολο του Νίκου Καραμπετάκη, επικράτησε στην παράταση 2-1 του ΑΟΑΝ (4-3 σ.σ) και θα κοντραριστεί με τη Λαμία για ένα «εισιτήριο» στην επόμενη φάση.



Κάτι που σημαίνει, πως δύο σύλλογοι των Σερρών θα βρεθούν στον προημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Την τελευταία φορά που δύο ομάδες από τον ίδιο νομό (εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης) ήταν ο ΟΦΗ κόντρα στα Τρίκαλα (νίκες 3-2 και 1-0) και ο Ηρόδοτος απέναντι στον Παναθηναϊκό (4-0 και 2-0 για το «τριφύλλι») από τον νομό Ηρακλείου τη σεζόν 1987/88, ακριβώς 25 χρόνια πριν! Μάλιστα, δύο χρόνια νωρίτερα, το 1985/86, και πάλι δύο σύλλογοι του Ηρακλείου κατάφεραν κάτι τέτοιο, με τον ΟΦΗ (1-1 και ήττα 4-2 ήττα από τον Άρη) να το κάνει ξανά, έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Εργοτέλη (3-2 και 7-1 ήττες από τον Παναθηναϊκό).





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x