Κύπελλο Ελλάδας

Καταγγελία ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν και προκάλεσαν εγκαύματα σε 13χρονο παιδί στον τελικό του Κυπέλλου!

Φίλος του ΠΑΟΚ κατήγγειλε ότι ο ίδιος και ο 13χρονος γιος του δέχθηκαν αναίτια επίθεση από τα ΜΑΤ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ από την Έδεσσα, που ταξίδεψε μαζί με τον 13χρονο γιο του στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, κατήγγειλε επίθεση από τα ΜΑΤ!

Μιλώντας στο OPEN, ο κ. Λάζαρος κατήγγειλε ότι ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του 45λεπτου, ο γιος του, του είπε πως πνίγεται και δεν μπορούσε να ανασάνει, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να βγουν προς τα έξω. Εκεί, όπως ανέφερε, έγιναν στόχος των αστυνομικών, με τον γιο του να δέχεται χτυπήματα στην πλάτη, καθώς και ένα χημικό, που του προκάλεσε εγκαύματα!

Για να γλιτώσει μάλιστα, ανέφερε ο πατέρας, έτρεξε προς τα έξω, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον πατέρα του, ο οποίος εγκλωβίστηκε και δέχτηκε επίσης επίθεση, πέφτοντας στο έδαφος.

«Το παιδί μου στα 5 μέτρα να με κοιτάζει και εγώ να είμαι κάτω αναίσθητος. Τον άκουγα να φωνάζει "όχι τον μπαμπά μου, όχι τον μπαμπά μου"», φώναζε ο 13χρονος σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του, που τόνισε ότι θα κάνει μήνυση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x