Κύπελλο Ελλάδας

Κληρώνει για ΑΕΚ και άλλες εννιά ομάδες της Super League στο Κύπελλο Ελλάδας

Σήμερα στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και στην κληρωτίδα βρίσκονται η ΑΕΚ και άλλες εννιά ομάδες της Super League.

Κληρώνει σήμερα για ΑΕΚ και άλλες εννιά ομάδες της Super League! Συγκεκριμένα, στις 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και στην κληρωτίδα θα είναι οι «κιτρινόμαυροι», αφού δεν συμμετείχαν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις το φετινό καλοκαίρι, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της πρώτης τη τάξει κατηγορίας, εκτός των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Άρη.

Σε ό,τι αφορά στις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει από την τέταρτη φάση, η αναμέτρηση του Αλμυρού Γαζίου-Πανθρακικός θα πραγματοποιηθεί αύριο (12/10, 15:00) και από εκεί θα προκύψει και η τελευταία ομάδα που θα συμμετάσχει στην πέμπτη φάση.

Τα ματς θα είναι μονά και εφόσον σε ένα ζευγάρι υπάρχει διαφορά στην κατηγορία, τότε γηπεδούχος ορίζεται αυτόματα η ομάδα που είναι στη χαμηλότερη.

Σημειώνεται πως η διαδικασία θα μεταδοθεί και σε Live Streaming από το επίσημο κανάλι της ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι ομάδες που είναι στην κληρωτίδα:

ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία, Λεβαδειακός, ΑΕΛ, Βέροια, Καλλιθέα, Κηφισιά, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Απόλλων Πόντου, Αλμωπός Αριδαίας, Άγιος Νικόλαος, Πανελευσινιακός, Απόλλων Παραλιμνίου, Ιωνικός Διαβατών, Αλμυρός Γαζίου/Πανθρακικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x