Κύπελλο Ελλάδας

Υπεγράφη η σύμβαση ΕΠΟ-ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου

Λύθηκε το πρόβλημα το οποίο είχε προκύψει με το ΟΑΚΑ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

Και με τη… βούλα στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου. Το πρόβλημα, που είχε προκύψει με το «Σπύρος Λούης» και το οποίο φαινόταν ότι θα ξεπεραστεί εφόσον ερχόντουσαν σε συνεννόηση οι δύο πλευρές, ξεπεράστηκε.

Όπως έγινε γνωστό επισήμως, υπεγράφη η σύμβαση ανάμεσα στη διοίκηση του ΟΑΚΑ και την ΕΠΟ για την παραχώρηση του γηπέδου. Άλλωστε, ο Κωνσταντίνος Χαλιορής, είχε ουσιαστικά προαναγγείλει μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι θα λυθεί το θέμα. Όπως και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Νίκας, μέσω των 94,6.

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ

Υπεγράφη, σήμερα Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 και ώρα 16:45, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΕΠΟ η Σύμβαση Μίσθωσης για τη διεξαγωγή του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στις 20:00.

Διευθετήθηκαν, έστω και την τελευταία ώρα, όλες οι εκκρεμότητες που αφορούσαν (ενδεικτικά) την ευθύνη της διοργανώτριας ΕΠΟ για τους χώρους στάθμευσης, για ζημιές/φθορές πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του Αγώνα και κυρίως την Αστική της Ευθύνη, με την προσκόμιση σχετικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, για την αποκατάσταση κάθε υλικής ή ηθικής ζημίας από τυχόν ενδεχόμενα αναγγελθείσες σωματικές βλάβες φιλάθλων ή άλλης ενέργειας.

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ, η οποία είχε δηλώσει κατηγορηματικά εξ αρχής ότι στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων και της Εγκατάστασης δεν θα χωρούσαν εκπτώσεις, συγχαίρει την ΕΠΟ και εύχεται ολόψυχα ο αυριανός Τελικός Κυπέλλου να εξελιχθεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x