Κύπελλο Ελλάδας

Κώτσιρας: «Τα επόμενα χρόνια θα έρθουν και πρωταθλήματα, όχι μόνο Κύπελλα στον Παναθηναϊκό - Έπρεπε να το πάρουμε»

Ο Γιάννης Κώτσιρας εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κατακτήσει το φετινό Κύπελλο, εξέφρασε την πίστη ότι θα έρθουν και πρωταθλήματα ενώ αναφέρθηκε και στην αποβολή του.

Για… καρμική κατάκτηση του τροπαίου αλλά και «καθήκον» έκανε λόγο ο Γιάννης Κώτσιρας, μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη με 1-0 στον Βόλο!

«Συγχαρητήρια σε όλους ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, τα παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα. Ο τρόπος που είχαμε φτάσει μέχρι εδώ, έπρεπε να το κατακτήσουμε. Σε τελικούς δεν υπάρχει κάτι λιγότερο από την κατάκτηση για τον Παναθηναϊκό. Αυτό που θέλαμε ήταν το πρωτάθλημα, μέχρι κάποιο σημείο ήμασταν εντός στόχου, κάναμε τρεις ήττες και μείναμε εκτός», είπα αρχικά ο διεθνής αμυντικός των «πράσινων».

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος είχε στεναχωρηθεί που δεν πήραμε το πρωτάθλημα, θέλω να πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα πανηγυρίσει πρωταθλήματα. Να στηρίξει την ομάδα όσο χρειαστεί. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να συνηθίζει στα τρόπαια και θέλω να πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν και τα πρωταθλήματα, όχι μόνο Κύπελλα».

Παράλληλα, ερωτηθείς για την αποβολή του στο 51’ του τελικού, ο Κώτσιρας απάντησε με νόημα: «Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί αλλά ευτυχώς τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x