Κύπελλο Ελλάδας

Λουτσέσκου: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, θα πάμε στην Αθήνα για την πρόκριση»

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ με σκορ 1-0 από τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Betsson.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ με γκολ του Σπόραρ στο 53', στον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Betsson, με τις δύο ομάδες να μένουν με 10 και τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 93’ με τον Μεϊτέ.

Mετά την αναμέτρηση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο από το αποτέλεσμα αυτό, ωστόσο επεσήμανε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει εφόσον υπάρχει και η ρεβάνς της Λεωφόρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος:

«Εγώ αναλύω όλο το παιχνίδι και όχι μόνο το σημείο που παίξαμε δέκα εναντίον δέκα. Είχαμε καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Είναι κρίμα που χάσαμε, δεν δικαιούμασταν αυτό το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι όπως θέλαμε, είχαμε όμως κάποιες καλές στιγμές στις μεταβάσεις. Δεν θυμάμαι όμως και κλασικές ευκαιρίες του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο μέρος με εξαίρεση το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, ήμασταν και πάλι καλύτεροι. Είναι το πρώτο παιχνίδι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτό που θα πρέπει να θυμούνται όλοι είναι πως θα πάμε στην Αθήνα και θα πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x