Κύπελλο Ελλάδας

Μάντζιος: «Δώσαμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά»

Στους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Άκης Μάντζιος μετά την ήττα του Λεβαδειακού στο «Καραϊσκάκης» στο ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο τεχνικός των Βοιωτών τόνισε πως και ο δύο ομάδες σκέφτονταν το ματς της Σούπερ Λίγκας και λιγότερο το αποψινό και έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Θεωρεί δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού και ελπίζει να μην έχουν τίποτα σοβαρό οι τραυματίες.

Αναλυτικά: «Νομίζω και οι δύο ομάδες είχαμε το μυαλό στα ματς της Κυριακής. Δώσαμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Στο πρώτο μέρος, έμεινα ευχαριστημένος. Στην επανάληψη είχαμε προβλήματα και κάναμε αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός μας πίεσε και δικαίως νίκησε. Έχουμε λίγες ημέρες για τον Ατρόμητο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και στον Ολυμπιακό για τη νίκη».

Για τους τραυματίες: «Ο Μανγκά ελπίζω να μην έχει θέμα με σφίξιμο στον προσαγωγό. Το ίδιο και ο Ιωαννίδης με τον Καραχάλιο και τον Σαβαντογκό που είχαν προβλήματα. Θα ξεκουραστούμε και ελπίζουμε να έχουμε τις λύσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x