Κύπελλο Ελλάδας

Μίτσελ: «Θύμωσα στο πρώτο ημίχρονο, να διαλέξουμε ποια ομάδα θέλουμε να είμαστε»

Ο Μίτσελ στάθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός στη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Μίτσελ στάθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός στη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού: «Θύμωσα πολύ στο πρώτο ημίχρονο, ιδιαίτερα στην ανάπαυλα. Κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί τι συμβαίνει. Ζητάω τα ίδια πράγματα και στα δύο ημίχρονα, ωστόσο η αποφασιστικότητα και η θέληση είναι εντελώς διαφορετική»

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Αυτό που τους λέω από την πρώτη μέρα. Ότι πρέπει να παίζουμε ομαδικά, γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίζουμε ατομικά. Σήμερα δώσαμε ένα καλό παράδειγμα για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε»

Για την απόδοση του Μαρσέλο: «Αυτό που θέλουμε είναι όλοι να τα δίνουν όλα. Κάθε στιγμή σε κάθε ματς να δίνουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό έκανε ο Μαρσέλο και αυτό χρειαζόμαστε από όλους. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα. Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι ο Μαρσέλο, ο Χάμες ο Φορτούνης είναι πολύ βελτιωμένοι γιατί καταφέραμε να προπονηθούμε όλοι μαζί, κανονικά».

Για τα δύο πρόσωπα της ομάδας: «Πρέπει να αποφασίσουμε και να διαλέξουμε ποια ομάδα θέλουμε να είμαστε, αυτή που έπαιξε χωρίς θέληση στο πρώτο ημίχρονο ή του δεύτερου μέρους που έδειξε τις δυνατότητές της. Να πάρουμε απόφαση ότι πάντα πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x