Τη πίστη ότι ένας τελικός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με συνολικά 15.000 εισιτήρια θα είναι ασφαλής, εξέφρασε ο Αχιλλέας Μπέος σε παρέμβασή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο δήμαρχος Βόλου διευκρίνισε ότι η πρόταση για 3.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα δεν ήταν δική του, αλλά της Ελληνικής Αστυνομίας, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει λόγος για τη διεξαγωγή ενός αγώνα με τόσους λίγους οπαδούς από τη στιγμή των αλλαγών από την Κυβέρνηση και την εφαρμογή των νέων κανόνων ασφαλείας, αλλά και διότι δεν υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη.

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε στην παρέμβασή του στους 94,6: «Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η χωρητικότητα του γηπέδου είναι ακριβώς 22.500. Δεν υπάρχει καμία πρόταση από την πλευρά μας για 3.000 οπαδούς από κάθε ομάδα, ήταν μια πρόταση από τον επικεφαλής της Αστυνομίας στη σύσκεψη».

Και συνέχισε: «Είναι μια υπόθεση της ΕΠΟ, του Παναθηναϊκού, του Άρη και της Αστυνομίας. Συμφωνώ μαζί σας ότι δεν έχουμε τα νέα μέτρα για τις κάμερες και τα υπόλοιπα για να βάζουμε 3.000 φιλάθλους σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς είπαμε ότι δίνουμε το γήπεδο. Ο λόγος που είπαμε το ''ναι'' να γίνει στον Βόλο είναι γιατί δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεγάλη ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι ένας τελικός με 15.000 κόσμο θα είναι ασφαλής. Η ΕΛ.ΑΣ έχει το καρπούζι και το μαχαίρι. Ο δήμαρχος τι να κάνει άλλο;».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x