Κύπελλο Ελλάδας

Μπρ. Ντουάρτε: «Βγάλαμε αυτοπεποίθηση, μας περιμένουν επτά ‘τελικοί’ για την παραμονή»

Στην καλή προσπάθεια του Παναιτωλικού να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στάθηκε ο Μπρούνο Ντουάρτε μετά τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού με τον Άρη.

Ο Μπρούνο Ντουάρτε τόνισε πως λυπήθηκε για τον αποκλεισμό του Παναιτωλικού από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, στάθηκε στην ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στην ευκαιρία που έχασε ο ίδιος για να κάνει το 0-1, αναφέρθηκε στην ποιότητα του Άρη και στην παρουσία του αγρινιώτικου κόσμου κι έδωσε το σύνθημα για τα επτά ματς των play outs που θα κρίνουν την παραμονή τους στη Stoiximan Super League.

Αναλυτικά: «Είμαι πάρα πολύ λυπημένος, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι εδώ με αυτοπεποίθηση. Ξέραμε εξ' αρχής ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι με τον κόσμο τους. Μένει το κρίμα που δεν κατάφερα να βάλω αυτό το γκολ για να περάσουμε. Ξέραμε ότι ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ και μας στήριξε, ήμασταν πάρα πολύ ενθουσιασμένοι. Μας περιμένουν επτά τελικοί στο πρωτάθλημα κι η παραμονή είναι στο τέλος αυτό που θέλουμε να πετύχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x