Κύπελλο Ελλάδας

Νικολακόπουλος: «Αν είχε άλλους 2-3 Χουάνγκ ο Ολυμπιακός, ίσως μπορούσε-Αυτογκόλ Κυριακή-Τετάρτη»

Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 επί της ΑΕΚ, που όμως έφτανε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

«Αν είχε άλλους 2-3 Χουάνγκ ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση. Χρειαζόταν και έναν Χουάνγκ στην άμυνα, όπου σε κάθε ντέρμπι βλέπουμε και ένα αυτογκόλ. Είναι γραφικό να κάνεις σοβαρή ανάλυση όταν τρως Τετάρτη-Κυριακή και από ένα αυτογκόλ σε ντέρμπι. Ήταν ένα τυχερό γκολ, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι ο Ολυμπιακός ήταν άθλιος στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και η ΑΕΚ τον έπαιξε μονότερμα. Στα 35 πρώτα λεπτά ήταν καλός ο Ολυμπιακός, αλλά τόσο άντεξε ο Βαλμπουενά και μετά ήταν τα πράγματα πολύ δύσκολα, γιατί δεν υπήρχε ο Μπιέλ. Τουλάχιστον πήρε η ομάδα κάποιο ηθικό μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, γιατί ακολουθεί η πιο σημαντική μάχη, αυτή του πρωταθλήματος. Κρίμα για την προσπάθεια κάποιων παικτών, όπως του Χουάνγκ, του Φορτούνη, του Εμβιλά, του Πασχαλάκη…», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x