Κύπελλο Ελλάδας

Νικολακόπουλος: «Όσο δεν κλείνει η πληγή με τα κόρνερ, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει τύχη»

Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το 0-0 στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει απόλυτα μοιρασμένες τις πιθανότητες πρόκρισης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Betsson.

«Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι. Δεν είναι εύκολο, αλλά το παλεύει. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα το 1-1, αλλά δεν είναι και το καλύτερο. Βλέπουμε τουλάχιστον ότι με κανονικό διαιτητή βλέπουμε κανονικά παιχνίδια και αποτελέσματα. Πρέπει να υπάρχει μια κανονικότητα. Έστω με μέτριο διαιτητή, όπως ο σημερινός, αλλά ήταν κανονικός. Η πρόκριση είναι 50-50, ούτε 51-49, ούτε 49-51, αλλά θα πρέπει ο Ολυμπιακός να ανέβει κι άλλο», ανέφερε.

«Όσο δεν κλείνει η πληγή με τα κόρνερ, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει τύχη. Ο Ολυμπιακός έλεγξε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με στατική φάση, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο στο πρώτο 20λεπτο έμεινε πολύ πίσω και πιέστηκε. Όμως δεν είχε καμία καθαρή ευκαιρία ο Παναθηναϊκός και το γκολ ήρθε από ένα κόρνερ. Θα μπορούσε ο Καρβαλιάλ να βάλει νωρίτερα τον Φορτούνη και τον Γιόβετιτς. Στις καθυστερήσεις ήταν απογοήτευση η εικόνα του Ολυμπιακού, καθώς μπορούσε να δεχτεί γκολ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x