Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Δεν είναι προπονητής που θα κάτσει στο 0-1 ο Τερίμ - Η πιθανή 11άδα με Μπακασέτα στο σχήμα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο πλάνο του Φατίχ Τερίμ για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, έχοντας πλέον τον Μπακασέτα στη διάθεσή του.

Στο πλάνο του Φατίχ Τερίμ για τη «μάχη» του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Betsson αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» επεσήμανε -μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο- ότι η ομάδα θα μπει με τη νοοτροπία ότι ήρθε 0-0 το πρώτο παιχνίδι, τονίζοντας ότι «ο Τερίμ δεν είναι προπονητής που θα πει ότι έχουμε το 0-1 από τον πρώτο αγώνα, πάμε να παίξουμε πίσω με αντεπιθέσεις».

Παράλληλα, ανέφερε τα δεδομένα τα οποία έχουν διαμορφωθεί σε ό, τι αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που τέθηκε στη διάθεση του 70χρονου τεχνικού ο Τάσος Μπακασέτας, του οποίου η ποινή «έπεσε». Δίνοντας σοβαρές πιθανότητες στον Ζέκα για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Ρούμπεν.

Επιπλέον, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον κόσμο, υπενθυμίζοντας ότι προβλέπονται πολύ αυστηρές ποινές πλέον. «Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όσοι πάνε στο γήπεδο σήμερα. Ο πάγκος του ΠΑΟΚ θα είναι όρθιος 90 λεπτά. Ο πάγκος του είναι ο χειρότερος», τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x