Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει τη ρεβάνς Κυπέλλου Betsson με τον ΠΑΟΚ (21/02, 19:00) έδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Όσον αφορά την αποστολή της ομάδας, ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» τόνισε πως αυτή θα γίνει γνωστή ανήμερα του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει και την εξέλιξη όσον αφορά την εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία του Τάσου Μπακασέτα.

Σχετικά με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Χρειάζεται προσοχή παρόλο που παρουσιάζεται ως φαβορί ο Παναθηναϊκός μετά το πρώτο αποτέλεσμα. Θα μπει με στόχο τη νίκη, δεν πάει έχοντας στο μυαλό του ότι παίζει για δύο αποτελέσματα. Η ενδεχόμενη πρόκριση θα του δώσει μεγάλη ώθηση και στο πρωτάθλημα, λόγω του ψυχολογικού αβαντάζ».

Όσον αφορά την επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στην προπόνηση, είπε «Βρέθηκε στην προπόνηση και μίλησε για αρκετή ώρα με τον Φατίχ Τερίμ ο Γιάννης Αλαφούζος. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τη μεγάλη σημασία του αγώνα, και την ανάγκη να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη που έλαβαν χώρα κόντρα στη Λαμία. Χρειάζεται συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα».

Σχετικά με τον κόσμο που αναμένεται στη Λεωφόρο, επεσήμανε: «Θέμα ωρών το sold-out, έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια, θα είναι γεμάτη η Λεωφόρος μετά από καιρό και χρειάζεται προσοχή, ο κόσμος να στηρίξει μόνο με τη φωνή του και δεν πρέπει να δώσει κανένα δικαίωμα, γιατί η ομάδα μπορεί να πάθει ζημιά».

Τέλος, δίνοντας μια πρόβλεψη για τη βασική ενδεκάδα, είπε: «Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι, Ζέκα, Τσέριν/Βιλένα, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Παλάσιος και Σπόραρ το πιο πιθανό. Αν πέσει η ποινή του Μπακασέτα, θα παίξει βασικός και θα πάει ο Μπερνάρ αριστερά του Μαντσίνι. Ίσως και να μπει ο Αράο στο "6", όμως είναι δύσκολο γιατί το δίδυμο Ούγκο/Γεντβάι δεν έχει παίξει πολύ μαζί».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x