Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Με πλήρη σύνθεση στον Βόλο ο Παναθηναϊκός - Αυτή είναι η επικρατέστερη 11άδα για τον τελικό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τα τελευταία δεδομένα αναφορικά με την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου Betsson κόντρα στον Άρη, εντός αλλά και εκτός γηπέδου.

Άπαντες παρόντες στον Παναθηναϊκό ενόψει τελικού Κυπέλλου, όπως επισήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μιλώντας για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

«Θα έχει όλους τους παίκτες στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Κόντης, θα πάνε όλοι στον Βόλο και μετά θα αποφασίσει για την αποστολή του τελικού με τον Άρη. Να θυμίσουμε ότι θα πρέπει να βρίσκονται σε αυτήν και δύο παίκτες κάτω των 20 ετών, σε ένα μέτρο το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω αφού εφαρμόζεται μόνο στο Κύπελλο. Θα είναι ακόμα και ο Μάγκνουσον, που θα είναι έτοιμος στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Δεν έχει δείξει 11άδα ο Κόντης, σήμερα έκανε τακτική, δείχνοντας πως θα αμύνεται ο αντίπαλος και πως θα πρέπει να αντιδράσει η ομάδα του», είπε σχετικά.

Αναφορικά με την πιθανή 11άδα των «πράσινων» στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Βόλου, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι θα την αποτελούν οι Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Μπερνάρ και Ιωαννίδης, αφήνοντας ένα μικρό παράθυρό για τους Ντραγκόφσκι και Γερεμέγεφ.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι επιτυχία θα ήταν να γίνει ο φετινός τελικός με κόσμο και να μην γίνει τίποτα ανάμεσα στους φίλους του Παναθηναϊκού και των «κίτρινων», χάρη στη συμβολή όλων των εμπλεκόμενων.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x