Κύπελλο Ελλάδας

Αθανασίου: «Λίγες οι πιθανότητες να δούμε κάτι διαφορετικό σε επίπεδο 11άδας στον Παναθηναϊκό»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τις σκέψεις του Χρήστου Κόντη για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου και την ιδιαιτερότητα της «μονομαχίας» του με τον Άκη Μάντζιο.

Για… μετρημένα κουκιά έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, σε ό,τι αφορά στην 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Betsson, αφήνοντας ελάχιστες πιθανότητες να δούμε «εκπλήξεις».

«Προβλήματα δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Κόντη. Αν θα έδινα λίγες πιθανότητες να δούμε κάτι διαφορετικό σε επίπεδο 11άδας, θα έλεγα για την θέση του τερματοφύλακα. Χωρίς να λέω ότι δεν είναι φαβορί ο Λοντίγκιν, αλλά ίσως επειδή αν δεν έκανε εαυτή την μυθική εμφάνιση ο Ντραγκόφσκι, ο Παναθηναϊκός δεν θα ήταν εδώ τώρα. Στο μυαλό μου, βέβαια, δεν έχει μεγάλη διαφορά είναι δύο ισάξιοι τερματοφύλακες, ενώ θα αφήσω κάποιες πιθανότητες και για το αριστερό άκρο. Ίσως βάλει τον Μλαντένοβιτς, αν και δεν το βλέπω. Όλες οι άλλες θέσεις έχουν κλειδώσει», σχολίασε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι «πράσινοι» το επόμενο διήμερο, μέχρι δηλαδή και την διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού στον Βόλο.

Ενώ ο Αθανασίου μνημόνευσε και το γεγονός πως, για πρώτη φορά, δύο πρώην συμπαίκτες όπως ήταν οι Κόντης και Μάντζιος, θα διεκδικήσουν ένα τρόπαιο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x