Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Στον Παναθηναϊκό… ζουν για το Κύπελλο – Οι αλλαγές μπορεί να κρίνουν τον τελικό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM πως θα παίξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ κι έκανε ειδική μνεία στους παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο αλλά και τη… δίψα όλων για την κούπα!

Τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αυριανό τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και μπορεί να χαρίσουν στον Παναθηναϊκό το τρόπαιο μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο θα πάει με την γνωστή του 11άδα στον τελικό ο Παναθηναϊκός. Μπορεί κάποιος να πει μήπως παίξει με τρεις γιατί έχει διαθέσιμο και τον Κουρμπέλη, αλλά δεν το νομίζω. Το πιο πιθανό είναι να διατηρήσει την ομάδα που πήγε καλά στα play-offs. Θα χρειαστεί στην διάρκεια του αγώνα να φέρει λύσεις από τον πάγκο. Μια λύση είναι ο αρχηγός, άλλη είναι ο Καρλίτος ή ο Αλεξανδρόπουλος. Το αυριανό παιχνίδι θα κριθεί πολύ από τους παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο. Θα είναι ματς λεπτομερειών και μπορεί να κάνουν την διαφορά. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να μπει δυνατά, να πάρει την κατοχή αλλά να παίξει και με ασφάλεια. Δεν θα πάρει πολλά ρίσκα. Όποιος ανοίξει το σκορ, θα έχει μεγάλο προβάδισμα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στο «τριφύλλι» υπάρχει μεγάλη… δίψα για το Κύπελλο, καθώς παίκτες και προπονητής ζουν για αυτό το παιχνίδι και είναι μια στιγμή που την περίμεναν από την αρχή της σεζόν!

Παράλληλα, αναφερόμενος στην πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ο Νικολογιάννης σχολίασε ότι θα απαρτίζεται από τους Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Αϊτόιρ, Παλάσιος και Ιωαννίδη.

Ενώ επισήμανε ότι πιθανότατα αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Μαουρίσιο με τα πράσινα, ενώ οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας με τον Χουάνκαρ θα ξεκινήσουν από την επόμενη Δευτέρα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x