Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Αναζητά αντίδραση με ΠΑΟΚ, πιθανότατα θα έρθει από τον πάγκο ο Μαντσίνι»!

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού και στάθηκε στη μεταγραφή του Μαντσίνι, που ενδέχεται να κάνει και ντεμπούτο κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Μονάχα η ανακοίνωση απομένει για τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό, με τον Αργεντινό, πάντως, να έχει γίνει ήδη για τα καλά «πράσινος»!

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε ήδη από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους νέους του συμπαίκτες και προπονήθηκε μαζί τους, δεχόμενος και το… παραδοσιακό φατούρο!

Ο Μαντσίνι, που πήρε το «17», μπήκε και στην αποστολή για την αυριανή, κρίσιμη αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τον ρεπόρτερ να εκτιμά ότι, πιθανότατα, θα έρθει από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, με τη θέση του εξτρέμ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ αναφερόμενος στο θέμα ανανέωσης του Αϊτόρ μετέφερε την αισιοδοξία των ανθρώπων του τριφυλλιού για αίσιο τέλος.

Επίσης, ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αυριανό παιχνίδι με τους πράσινους να ψάχνουν αντίδραση.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x