Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Θα βοηθήσει και ψυχολογικά τον Παναθηναϊκό μια πρόκριση - Μπορεί να προσφέρει και σαν φορ ο Μπακασέτας»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη σημασία της ρεβάνς με τον Ατρόμητο και στα οφέλη που θα έχει ο Παναθηναϊκός αν περάσει, εκτιμώντας ότι ο Μπακασέτας μπορεί να βοηθήσει ως φορ.

Πλην του αγωνιστικού, ο Παναθηναϊκός θα έχει και ψυχολογικό όφελος σε ενδεχόμενη πρόκριση επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο Betsson, όπως σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«O Παναθηναϊκός μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο πενθήμερο, έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που θα είναι καθοριστικό το πως θα συνεχίσει η ομάδα σε επίπεδο ψυχολογίας και όχι μόνο. Θέλει την πρόκριση οπωσδήποτε για να μπορέσει μετά να πάει στους δύο ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ, που πέρυσι το αντίστοιχο διάστημα του έκανε ζημιά. Αρκεί μια νίκη με δύο γκολ διαφορά, δεν υπάρχει εκτός έδρας γκολ, αν κερδίσει με ένα θα πάει παράταση και μετά πέναλτι. Θα είναι το χειρότερο σενάριο, αλλά αν έρθει η πρόκριση ακόμα και έτσι, θα είναι καλοδεχούμενη. Οι παίκτες είναι καταπονημένοι», είπε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, με τα σημερινά δεδομένα, θα έχουμε την επιστροφή του Παλάσιος, για τον οποίο δεν έχει υπάρξει απόφαση αν θα ανανεώσει ή όχι με το «τριφύλλι», ενώ δεν βλέπει να υπάρχει άλλη επιστροφή στο Περιστέρι.

Ενώ ο Νικολογιάννης κατέθεσε την άποψη ότι ο Μπακασέτας μπορεί να καλύψει την θέση του σέντερ φορ στον Παναθηναϊκό καλύτερα από ότι για παράδειγμα ο Τζούριτσιτς, που είναι χαφ.

Και αναφέρθηκε στην πιθανή 11άδα των «πράσινων», επισημαίνοντας αφενός ότι η λογική λέει πως θα υπάρξει ένα «φρεσκάρισμα», αφετέρου πως ο Τερίμ είναι απρόβλεπτος.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x