Κύπελλο Ελλάδας

Ο Ολλανδός Λίντχουτ διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο 36χρονος Ολλανδός Άλαρντ Λίντχουτ ορίστηκε στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Τον Ολλανδό Άλαρντ Λίντχουτ όρισε η ΚΕΔ στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Τετάρτη στην Τούμπα (19:30).

Ο 36χρονος ρέφερι, ο οποίος από φέτος ανήκει στην Α' κατηγορία της UEFA, ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου του 2023 στο Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ (2-3) για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 25 Μαρτίου 2021 ήταν στο Ελλάδα-Κύπρος 0-0 για τα προκριματικά του Euro σε επίπεδο Ελπίδων.

Φέτος έχει διευθύνει επίσης το Μπάτσκα Τόπολα-Γουέστ Χαμ 0-1 για το Europa League, το Σπάρτακ Τρνάβα-Νόρτζελαντ 2-0 για το Conference League και μεταξύ άλλων στην Ολλανδία το Σούπερ Καπ Φέγενορντ-Αϊντχόφεν 0-1 και το ντέρμπι Άγιαξ-Άλκμααρ 1-2.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ροζιέρ και Πάτρικ, τέταρτος ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Έρβιν Μπλανκ με βοηθό τον Βασίλη Νικολακάκη.

Στο Παναιτωλικός-Άρης που θα γίνει την Τρίτη (19:30) διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Πετρόπουλο και Μεϊντάνα, τέταρτο τον Ανδρέα Γκάμαρη, ενώ στο VAR θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου με βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x