Κύπελλο Ελλάδας

Ο προπονητής της εξέδρας: Τι είχες ΑΕΚ, τι έχω… φέτος!

Ανεξαρτήτως αντιπάλου, σύνθεσης και σημασίας του αγώνα, η ΑΕΚ επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος. Και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό που μένει από τη (διαδικαστική κατά τ’ άλλα) ρεβάνς Κυπέλλου με την Κηφισιά

Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2021 η ΑΕΚ δεν κατάφερε να διώξει την πικρή γεύση απ’ αυτό με τον ΟΦΗ. Έστω κι αν το αποτέλεσμα δεν είχε κάποιο κόστος (αφού η πρόκριση είχε εξασφαλιστεί) απέτυχε στα περισσότερα από τα αποψινά ζητούμενα.

Και ο προπονητής της εξέδρας εξηγεί το γιατί:

Πάλι δεν «σκότωσε» ματς, πάλι το πλήρωσε

Κακά τα ψέματα, το αποψινό ματς ήταν μια υποχρέωση που έπρεπε να βγει. Και θα έβγαινε με συνοπτικές διαδικασίες αν η ΑΕΚ έκανε τα αυτονόητα. Δεν είναι όμως η ισοπαλία με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας (και το γεγονός ότι «κολλάει» στην οδυνηρή ήττα από τον ΟΦΗ) που ενοχλεί τόσο. Εκείνο που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία είναι ότι η «Ένωση» για μια ακόμη φορά απέτυχε να τελειώσει ματς. Να βάλει το δεύτερο γκολ που θα σφράγιζε νίκη. Να εξασφαλίσει ότι δεν θα βρεθεί προ απροόπτου (κάτι που έχει πληρώσει ακριβά μέχρι τώρα).

Ο προπονητής της εξέδρας: Τι είχες ΑΕΚ, τι έχω… φέτος!

Λίγοι άρπαξαν την ευκαιρία

Όσο κι αν το… σκηνικό δεν εμπνέει, τέτοια παιχνίδια είναι ευκαιρία για εκείνους που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής ν’ αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερο. Ε, πολύ λίγοι από τους παίκτες της ΑΕΚ που ξεκίνησαν σήμερα το κατάφεραν. Για την ακρίβεια κανένας άλλος εκτός των Γκαρσία και Γέβτιτς. Ο Μήτογλου σταθερά ντεφορμέ. Ο Σβάρνας σκουριασμένος. Ο Λε Ταλέκ μέτριος ακόμα και σε ματς με αντίπαλο β’ κατηγορίας. Ο Τάνκοβιτς εκτός τόπου και χρόνου. Ο Ανσαριφάρντ άσφαιρος. Και φυσικά ο Τσιντώτας υπαίτιος σε μεγάλο βαθμό για την ισοπαλία.

Ο προπονητής της εξέδρας: Τι είχες ΑΕΚ, τι έχω… φέτος!

Δεν έβγαλε μάτια, αλλά στάθηκε αξιοπρεπώς

Δύσκολο για παίκτη που κάνει ντεμπούτο να κάνει και παπάδες. Κάθε νέος (ακόμα κι αν ο Μουστακόπουλος δεν είναι τόσο νέος, αφού έχει κλείσει τα 23) θέλει χρόνο για να δείξει πράγματα. Αν μη τι άλλο όμως πρέπει να του πιστωθεί ότι είχε ενθουσιασμό. Έπαιξε με ένταση (κάτι απαραίτητο για τον Γιαννίκη στα χαφ). Δεν έδειξε ψαρωμένος (αφού έχει παίξει αρκετά ματς β’ εθνικής). Και παρά το άγχος του, ούτε πηγή κινδύνων ήταν, ούτε απαρατήρητος πέρασε μέσα στο ματς.

Ο προπονητής της εξέδρας: Τι είχες ΑΕΚ, τι έχω… φέτος!

Ρε τον Τετέι…

Να δεις που αυτός θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον. Δεν είναι τόσο το γκολ που πέτυχε (αφού φρόντισε να τον διευκολύνει για τα καλά ο Τσιντώτας με την παντελώς άστοχη έξοδό του), όσο η γενικότερη παρουσία του. Το γεγονός ότι σε 25 λεπτά συμμετοχής έκανε την άμυνα της ΑΕΚ να τον αισθανθεί για τα καλά. Έτρεξε, πάλεψε, ταλαιπώρησε τους Λάτσι και Σβάρνα. Και θα είχε πετύχει φοβερό γκολ (που θα έδινε ιστορική νίκη στην Κηφισιά) αν ο Τσιτώτας δεν… ρέφαρε κάπως με ωραία απόκρουση στο εξαιρετικό του σουτ από ωραία ενέργεια στο τέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x