Κύπελλο Ελλάδας

Οι ενδεκάδες στο ΟΦΗ-Λεβαδειακός

Δείτε τις επιλογές των Χρήστου Κόντη και Νίκου Παπαδόπουλου για τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό.

Πρώτη πράξη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό (17:00, Cosmote Sport, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr), με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον δεύτερο αγώνα, η πρόκριση θα κριθεί σε παράταση σε αντίθεση με ό,τι ίσχυε στα προημιτελικά και αν χρειαστεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Πριν από λίγο έγιναν γνωστές οι επιλογές των Χρήστου Κόντη και Νίκου Παπαδόπουλου, με τον πρώτο να παρατάσσει τους Κρητικούς με 3-4-3 και τον δεύτερο τους Βοιωτούς με 4-2-3-1.

ΟΦΗ (Χρήστος Κόντης): Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Κωστούλας, Λαμπρόπουλος, Κρίζμανιτς, Χατζηθεοδωρίδης, Βούκοτιτς, Ανδρούτσος, Φούντας, Νους, Ισέκα.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Λοντίγκιν, Τσάπρας, Άμπου Χάνα, Κορνέζος, Βήχος, Τσοκάι, Κωστή, Φίλων, Μπάλτσι, Παλάσιος, Όζμπολτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x