Κύπελλο Ελλάδας

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο… έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με τον Άρη, από την οποία εξασφάλισε πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σε ένα παιχνίδι θρίλερ, όπως εξελίχθηκε, ο Ολυμπιακός σφράγισε στο φινάλε πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με ήρωα τον σκόρερ του, Ανδρέα Μπουχαλάκη. Το sport-fm.gr περνάει από ακτίνες… X τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε την κριτική με άριστα το 10:
Κρίστινσον (6): Δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά σήμερα. Παρότι ο Άρης απείλησε λίγο, αλλά είχε κάποιες καλές στιγμές, δεν χρειάστηκε να επέμβει πέραν του πέναλτι, στο οποίο έχει πέσει με μεγάλη καθυστέρηση. Δεν υπάρχει φάση που να ευθύνεται, δεν έσωσε κάτι και στον Ολυμπιακό απ’ την άλλη.

Ανδρούτσος (6): Του χρεώνεται εκ των πραγμάτων η φάση του πέναλτι, που λίγο έλειψε να αποδειχθεί καθοριστική, αλλά πρόκειται για μια αυστηρή υπόδειξη από τον Γκεστράνιους και δεν γίνεται να τον «κρεμάσουμε» για αυτό. Αν μιλούσαμε για μια ξεκάθαρη παράβαση θα έπαιρνε αρκετά χαμηλότερο βαθμό. Ισορροπημένο παιχνίδι από τον Ανδρούτσο, αλλά όχι και στα στάνταρ που τον έχουμε συνηθίσει. Γενικότερα περιόρισε τον Μπερτόγλιο σε σημαντικό βαθμό.

Μπα (6): Θετική η παρουσία του, συνεργάστηκε καλά με τον Παπασταθόπουλο, βγάζοντας καλύτερη χημεία αυτήν τη φορά. Δεν τους «τρύπησε» ιδιαίτερα η αντίπαλη επίθεση, αλλά δεν ένιωσαν πίεση σε σημαντικό μέρος του αγώνα. Στην καλύτερη φάση των γηπεδούχων, πριν του γκολ, με το σουτ του Σάσα στο 9’ δεν έχει αντιδράσει καλά, δεν την έχει διαβάσει καλά.

Παπασταθόπουλος (6): Πάνω-κάτω ό,τι ισχύει με τον Μπα. Δεν αντιδράει κι αυτός καλά στο 9', προσπαθώντας να καλύψει το κενό που έχει δημιουργήσει ο συμπαίκτης του. Δείχνει να βρίσκει ρυθμό και κάνει το καλύτερό του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν παίρνει τόσο υψηλό βαθμό επειδή η ομάδα του δεν πιέστηκε από ένα σημείο και μετά.

Χολέμπας (5): Ούτε καλός, ούτε κακός. Κράτησε καλά τη θέση, αλλά δεν είχε και ιδιαίτερη συμμετοχή στο παιχνίδι. Πολύ λιγότερο επιδραστικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού σε σχέση με τον Ρέαμπτσιουκ. Πάντως, κάνει εξαιρετική σέντρα στη ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Ανδρούτσο.

Μπουχαλάκης (9): Αξίζει αυτόν τον βαθμό μόνο και μόνο από το γκολ που πέτυχε, δίνοντας την πρόκριση στον Ολυμπιακό σχεδόν από το πουθενά. Καλό παιχνίδι συνολικά, όχι τόσο καλό όσο σε πρόσφατα απαιτητικά ματς, αλλά και πριν το 1-1 είχε σταθεί στο ύψος του.

PAMESTOIXIMA.GR: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ... ΠΑΙΚΤΕΣ! ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ |+21

Advertisement

Τιάγκο Σίλβα (5): Είχε διάθεση, είχε τρεξίματα, αλλά είναι λογικό να περιμένει το κάτι παραπάνω ο προπονητής απ’ αυτόν. Δεν έδεσε τόσο καλά με τον Μπουχαλάκη και δεν σου δίνει να καταλάβεις ποια θέση του ταιριάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Μασούρας (7): Ήταν καλός όσο αγωνίστηκε, έχει φτιάξει και την ευκαιρία του Κάιπερς στο 8’, ενώ βοήθησε και αμυντικά. Βγήκε γιατί ο Ολυμπιακός κυνηγούσε γκολ για το σκορ πρόκρισης και ο προπονητής του θέλησε μοιραία να κάνει πιο επιθετικούς τους φιλοξενούμενους.

Ραντζέλοβιτς (6): Είχε διάθεση όσο αγωνίστηκε, δημιούργησε ρήγματα, ταλαιπώρησε τον Σούντγκρεν, αλλά χρειάζεται και η ουσία σε τέτοια ματς, με τον Σέρβο να μην την έχει και πάλι σε παιχνίδι που χρησιμοποιείται ως βασικός.

Χασάν (4): Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του ο Αιγύπτιος, δείχνοντας ότι είναι πολύ πιο ουσιαστικός όταν έρχεται από τον πάγκο.

Κάιπερς (5): Αρνητικό δεν τον λες, ήταν ανώτερος από τον Χασάν, αλλά μπορούσε και καλύτερα, ενώ αστόχησε στο καλό γύρισμα του Μασούρα στο 8’. Για να στεριώσει στον Ολυμπιακό θα πρέπει να εκμεταλλεύεται τέτοιες ευκαιρίες.

Εμβιλά (6): Ο κλασικός Εμβιλά σε γενικές γραμμές. Με αθόρυβη δουλειά, αλλά όχι τόσο κομβικός όσο άλλες φορές, αφού μπήκε σε σημείο που δεν πιέστηκε η ομάδα του και χρησιμοποιήθηκε τυπικά πιο πίσω.

Καμαρά (5): Δεν πρόλαβε να δώσει πολλά στο παιχνίδι, έχοντας μπει στο 76’. Θα μπορούσε και καλύτερα πάντως, αλλά δεν είναι εύκολο να είναι συνέχεια καλός.

Μπρούμα (5): Έδειξε ότι είναι σε ανοδική πορεία, είχε διάθεση και ταλαιπώρησε την άμυνα Άρη όταν μπήκε. Πρέπει να γίνει πιο ουσιαστικός.

Φορτούνης (6): Δίνει και πάλι πνοή στον Ολυμπιακό με την είσοδό του. Δεν πήρε πάντως, τόσες πρωτοβουλίες, δεν ήταν τόσο επιδραστικός και πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι ουσιαστικά χρησιμοποιήθηκε τυπικά στα άκρα.

Ελ Αραμπί (5): Μπήκε στο 76’ και ουσιαστικά δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και στο τέλος περνάει ο Ολυμπιακός!
Τα highlights του Άρης-Ολυμπιακός

Άρης-Ολυμπιακός: Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λάθος του Κουέστα που εκμεταλλεύτηκε ο Μπουχαλάκης για το 1-1 (video)
Ο επιδεικτικός πανηγυρισμός του Ελ Αραμπί μπροστά στον Κουέστα (video)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x