Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε στην 11άδα των «ερυθρόλευκων» για το σπουδαίο ματς, μεταφέροντας τις εκτιμήσεις από τον Ρέντη ότι ο Μεντιλίμπαρ θα συνεχίσει την τακτική του να χρησιμοποιεί τον δεύτερο γκολκίπερ στο Κύπελλο, άρα ο Μπότης θα ξεκινήσει αύριο.
Στάθηκε επίσης στη διεκδίκηση μιας θέσης στην επίθεση από τον Ταρέμι και τον Γιαρεμτσούκ, εξηγώντας τα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής. Παράλληλα, ανέφερε τη σοβαρή πιθανότητα να μείνουν στον πάγκο τόσο ο Ποντένσε όσο και ο Ροντινέι, κάτι που σημαίνει ότι ο Κοστίνια θα διατηρήσει τη θέση του και ότι μπορεί να ξεκινήσει βασικός ο Στρέφετσα, με υποψήφιο και τον Γιαζίτσι.
Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:
Διαβάστε Επίσης
Με Ροντινέι, Ποντένσε η αποστολή του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ Σταματέλος: «Δεδομένα απασχολεί τον Ολυμπιακό ο Λουίς - Τι ισχύει για Φρεντ και Ταρέμι» «Πρώτος στόχος της Νότιγχαμ για σέντερ φορ ο Ταρέμι» «Ζήτησε δανεικό τον Φρεντ ο Ολυμπιακός με οψιόν 11 εκατ. ευρώ» Καλά νέα από Πορτογαλία για Αντρέ Λουίς και Ολυμπιακό - Δύσκολα θα πάει Μπενφίκα!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






