Κύπελλο Ελλάδας

Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης κρίνει την ενδεκάδα του τελικού

Η συμμετοχή ή μη του Παπασταθόπουλου στο βασικό σχήμα θα κρίνει τα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τη σημερινή προπόνηση περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς για να καταλήξει στα πλάνα του στον τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Η κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου θα κρίνει τα πάντα, καθώς τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν αναλόγως εφόσον κριθεί έτοιμος ή ανέτοιμος να παίξει βασικός στον αγώνα του ΟΑΚΑ. Σε κάθε περίπτωση το 3-4-3 φαντάζει επικρατέστερο.

Αν ο 32χρονος στόπερ κριθεί σε καλή κατάσταση, τότε η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από Σωκράτη, τον Σεμέδο και τον Χολέμπας τριάδα στην άμυνα, τους Ανδρούτσο και Ρέαμπτσιουκ σε ρόλο ακραίων μπακ-χαφ, τον Εμβιλά με έναν εκ των Μπουχαλάκη ή Καμαρά στο κέντρο (με φαβορί τον Έλληνα διεθνή) και μπροστά τους Μασούρα, Ελ Αραμπί και πιθανότατα τον Μπρούμα.

Αν ο Παπασταθόπουλος δεν είναι σε κατάσταση να παίξει από την αρχή, τότε ο Εμβιλά θα γυρίσει στην άμυνα και θα παίξουν μαζί Καμαρά και Μπουχαλάκης στο κέντρο. Η μόνη περίπτωση για τετράδα στην άμυνα (με Σωκράτη και Σεμέδο) είναι αν ο Έλληνας στόπερ είναι σε άριστη κατάσταση και τότε θα υπάρχει τριάδα Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκη στο κέντρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x