Κύπελλο Ελλάδας

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπουγέλωσαν τον Γκαρσία στις δηλώσεις!

Την στιγμή που ο Πάμπλο Γκαρσία αφιέρωνε το τρόπαιο στην οικογένειά του και τον κόσμο του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια των δηλώσεων, οι παίκτες του όρμησαν πάνω του και τον μπουγέλωσαν.

Όσο και αν ο Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησε να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, οι παίκτες του είχαν διαφορετικά σχέδια, αφού διέκοψαν την ομιλία του και τον μπουγέλωσαν!

Αναλυτικά όσα... πρόλαβε να πει στην κάμερα της COSMOTE:

«Αυτό είναι για τη Λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο, που πάντα μας στήριζε, είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κάναμε χαρούμενο τον κόσμο. Αυτό είναι και για το Νάσο, για πολλά παιδιά που δεν είναι μαζί μας. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε».

Για τα σημεία στα οποία έδωσε προσοχή κατά τη διάρκεια του αγώνα:

«Ξέραμε πολύ καλά ότι ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, παίξαμε πολλές φορές με αυτήν την ομάδα, αλλά όλο αυτό είναι ο καρπός της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών. Πρωταθλητής είναι όποιος πέφτει και ξανασηκώνεται. Έχει κόσμο που δουλεύει έως και 12 ώρες τη μέρα, για να φέρει ψωμί στο σπίτι του, γιατί αυτοί είναι οι πρωταθλητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x