Κύπελλο Ελλάδας

Νικολακόπουλος: «Νοκ άουτ ο Εμβιλά, τρέχει για το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ»!

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της ρεβάνς στο Κύπελλο με την ΑΕΚ. Τι είπε για τον τραυματισμό του Εμβιλά, η πιθανή 11άδα.

Στην αποστολή, που ανακοίνωσε νωρίτερα ο Μίτσελ, για τη ρεβάνς στο Κύπελλο με την ΑΕΚ (01/03, 20:00) και στην απουσία από αυτήν και του Εμβιλά, στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος, μεταφέροντα τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ο Εμβιλά τέθηκε νοκ άουτ, καθώς δέχθηκε μια κλωτσιά κάτω χαμηλά στο πόδι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σίγουρα δεν θα παίξει με ΑΕΚ και Λεβαδειακό, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου μήπως προλάβει το ματς πρωταθλήματος με την «Ένωση», την άλλη Κυριακή!

«Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός χωρίς πέντε με ΑΕΚ: Χάμες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλο, Γκάρι και Ρέτσο», τόνισε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, σημείωσε πως αυτή θα είναι: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Μπα, Ραμόν, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Φορτούνης, Μασούρας, Μπιέλ και Μπακαμπού.

Σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή, τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Ραμόν, Ντόη, Σαμασέκου, Μασούρας και πιθανότατα Τζολάκης, που έχει παίξει μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια Κυπέλλου.

Ένα έξτρα πρόβλημα, δε, τόνισε ο Νικολακόπουλος, είναι το γεγονός ότι οι πέντε ξένοι, που προορίζονται για την 11άδα, ανάγκασαν τον Μίτσελ να αφήσει εκτός τον 6ο, δηλαδή τον Σισέ, με αποτέλεσμα να έχει εναλλακτική επιλογή για το κέντρο της άμυνας τον 19χρονο Χρυσόπουλο από τον Ολυμπιακό Β.

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:



Και οι πέντε ξενοί προορισ΄ζοντυαι για την 11άδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x