Κύπελλο Ελλάδας

Ολυμπιακός: Εκτός και ο Εμβιλά από τη ρεβάνς με ΑΕΚ!

Με σημαντικότερους απόντες τους Εμβιλά, Χάμες Ροντρίγκες και Παπασταθόπουλο, ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κόντρα στην ΑΕΚ.

Με τρεις σημαντικές απουσίες, ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα ημιτελικά του φετινού Κυπέλλου!

Αρχικά, όπως είχε αποκαλύψει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί, ενώ εκτός έμεινε και ο Γιαν Εμβιλά, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο αριστερό του πόδι μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Παπασταθόπουλος, λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι των «αιωνίων», καθώς επίσης οι Παπέ Σισέ, Γκάρι Ροντρίγκες και Παναγιώτης Ρέτσος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x