Κύπελλο Ελλάδας

Oι ενδεκάδες του Παναιτωλικός-Athens Kallithea FC

O Παναιτωλικός υποδέχεται στις 19:30 την Αthens Kallithea FC για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson με τις ενδεκάδες των ομάδων να γίνονται γνωστές σχεδόν μια ώρα πριν τη σέντρα.

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του δεύτερου ματς της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson που ξεκινά στις 19:30.

O Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο την Athens Kallithea FC με τους δυο προπονητές να κάνουν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παρατάξουν τις ομάδες τους.

Για τους γηπεδούχους, ο Γιάννης Πετράκης, προχωράει σε εκτεταμένο ροτέισον. Ο Στεργιάκης θα είναι στην εστία με τους Μαυρία, Μλάντεν, Ντουάρτε, Στάγιτς και Τορεχόν στην άμυνα. Ξενιτίδης και Μπαλντασάρα και Μπουζούκη στον άξονα, τον Ντίας σε ελεύθερο ρόλο και τον Ζοάο Πέδρο στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά:
Παναιτωλικός(Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης-Μαυρίας, Μλάντεν, Στάγιτς, Ντουάρτε, Τορεχόν-Μπουζούκης, Ξενιτίδης, Μπαλδασάρα- Ντίας, Πέδρο.

Στον πάγκο: Καπίνο, Καρέλης, Μπελεβώνης, Φρ. Ντουάρτε, Βοϊλης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Νικολάου, Αναστασόπουλος.

Για την Athens Kallithea FC ο Αλέκος Βοσνιάδης επιλέγει τον Βοσνιάδη στην εστία, με τους Γουές, Μεχίας, Βλάχο και Μανθάτη στην άμυνα. Σίλβα και Ματίγια τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Μουστακόπουλο ως επιτελικό χαφ, τον Ντεμέτριους αριστερά, τον Βασιλόγιαννη δεξιά και τον Κυνηγόπουλο στην επίθεση.

Αναλυτικά:

Αthens Kallithea FC (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης-Γουές, Μεχίας, Βλάχος, Μανθάτης-Σίλβα, Ματίγια- Βασιλόγιαννης, Ντεμέτριους, Μουστακόπουλος-Κυνηγόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x