Έχοντας συγκεντρώσει τρεις βαθμούς μέχρι στιγμής στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναιτωλικός ψάχνει στο «Καυτανζόγλειο» τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή την τελευταία αγωνιστική (04/12, 17:00) για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα playoffs της διοργάνωσης.
Ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αγκίρε και Κοντούρη, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι από καιρό απόντες Αποστολόπουλος, Στάγιτς και Μλάντεν.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:
Αγαπάκης, Άλεξιτς, Μπελεβώνης, Μπουχαλάκης, Τσάβες, Τσούρα, Εστεμπάν, Γκαρσία, Χότζα, Κακιώνης, Κόγιτς, Λουίς, Μάνος, Μανρίκε, Ματσάν, Μαυρίας, Μίχαλακ, Νικολάου, Ενκολόλο, Παρδαλός, Σμυρλής, Ζίβκοβιτς.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






