Κύπελλο Ελλάδας

Αθανασίου: «Οι σκέψεις του Τερίμ για την ενδεκάδα με ΠΑΟΚ - Να είναι πολύ προσεκτικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Ακούστε όσα μετέφερε από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει και της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας Νovibet.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει και της αυριανής ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Μιχάλη Τσόχο, αναφέρθηκε στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ για την ενδεκάδα, παραθέτοντας τα διλήμματα του Τούρκου τεχνικού, σε άμυνα κέντρο και κορυφή της επίθεσης, ενώ ξεκαθάρισε αρχικά ότι ο Φώτης Ιωαννίδης πιθανότατα θα είναι στον πάγκο στην αρχή του ματς και ότι σε περίπτωση που η ποινή του Τάσου Μπακασέτα μειωθεί, ο αρχηγός της Εθνικής θα είναι δεδομένα βασικός.

«Θα τα δώσει όλα ο Παναθηναϊκός για να πάρει την πρόκριση. Έχει κάνει τη μισή δουλειά. Λείπει ο Ρούμπεν και το ένα ενδεχόμενο είναι να παίξει "εξάρι" ο Αράο και ο Ούγκο δίπλα στον Γέντβαϊ, είτε να παίξει ο Αράο στόπερ και ο Κώτσιρας χαφ, με τον Βαγιαννίδη δεξί μπακ. Μπερνάρ και Τσέριν, Παλάσιος θα είναι δεξιά και παίζεται για την κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Γερεμέγεφ-Σπόραρ. Ο Ιωαννίδης θα μου προξενήσει έκπληξη αν ξεκινήσει βασικός».

Τέλος ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε και στο βροντερό «παρών» που θα δώσει ο κόσμος στο γήπεδο της Λεωφόρου, τονίζοντας ότι όσοι βρεθούν στις κερκίδες θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί: «Να είναι πολύ προσεκτικός ο κόσμος στις κερκίδες και να μην απαντήσει σε καμία πιθανή πρόκληση. Την έχει "πατήσει" από παραβατικές συμπεριφορές στο παρελθόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x